Beeld © ANP

Voormalig assistent klaagt Soulja Boy aan om seksueel misbruik

22 januari 2021 15:03

Een voormalig assistent van Soulja Boy (30) heeft een aanklacht tegen de rapper ingediend. De vrouw beschuldigt hem onder meer van seksueel misbruik. Ook zou de Amerikaan haar gegijzeld hebben, geweigerd hebben haar loon te betalen en was hij gewelddadig, melden Amerikaanse media.

De vrouw, die als 'Jane Doe' wordt aangeduid om haar identiteit te beschermen, zou naar eigen zeggen 500 dollar per week krijgen voor haar diensten. Daarvoor moest ze koken, de rapper rondrijden, schoonmaken en zijn haar doen. De vrouw werkte ongeveer achttien maanden voor de rapper, maar ontving nauwelijks loon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soulja Boy gaat achter de tralies

De twee zouden ook een korte seksuele relatie hebben gehad, waarbij Soulja Boy geweld niet schuwde. Hij zou de vrouw meerdere keren hebben geslagen. Eén keer zou zij daardoor bewusteloos zijn geraakt. De vrouw beschuldigt hem ook van seksueel misbruik, waaronder verkrachting.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Soulja Boy alweer opgepakt

De advocaat van de voormalig assistente zegt tegenover People dat zijn cliënt getraumatiseerd is en vervuld met angst. Soulja Boy zelf heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!