Jaydi en Sonny Beeld © Tom Cornelissen

Sonny en Jaydi speelden in 2019 al eens dat ze uit elkaar waren

22 januari 2021 18:49

Het viel 'Temptation Island: Love or Leave'-ster Sonny rauw op zijn dak toen zijn inmiddels ex-vriendin na één week filmen de handdoek in de ring gooide. Ze ging ervandoor met haar hunk Ricky. Toch was er al eerder sprake van een 'relatiebreuk' tussen het koppel.

Als deelnemers van het programma Wereldreis op Wielen en hoofdrolspelers in een videoclip van Mick Harren, hebben Sonny en Jaydi al heel wat minuten voor de camera gemaakt. Juist die videoclip is van toepassing op wat zich nu afspeelt in Temptation Island: de twee proberen met matig acteerwerk duidelijk te maken hebben dat ze ruzie hebben en dat hun liefde niet langer standhoudt.

De parel van een clip bekijk je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny van Temptation heeft ex Jaydi nog altijd niet vergeven

In de nieuwste aflevering van Love Therapy doet Sonny uit de doeken hoe het echt met hem gaat nadat Jaydi zijn hart heeft gebroken. Ondanks dat hij bruut aan de kant is gezet, gaat het de goede kant op. Ook vertelt de smaakmaker van Temptation Island wat hij écht van Ricky vindt. 

Love Therapy: Sonny reageert op nieuwe liefde van Jaydi

13:30

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!