Gordon en hond Toto Beeld © Instagram @toto_fromgordon

Gordon totaal in paniek na val puppy: 'Hij reageerde niet meer'

23 januari 2021 13:25

Het is een wonder dat Toto, het nieuwe hondje van zanger Gordon ongedeerd is. In gesprek met 'Shownieuws' vertelt de 52-jarige dat de puppy onlangs een flinke klap maakte. "Hij reageerde niet meer en ik raakte helemaal in paniek."

"Ik dacht echt dat hij dood was"

Gordon heeft sinds kort een nieuw huisgenootje. Hoewel zijn hart overstroomt van liefde voor de viervoeter, levert het hem ook veel zorgen op. De pup viel namelijk onlangs van de trap en dat was voor de presentator even schrikken. Volgens Gordon was de kleine Toto nog geen minuut alleen toen hij opeens en harde klap hoorde en Toto aantrof onderaan de trap. "Ik dacht echt dat hij dood was", vertelt de zanger geëmotioneerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gordon beleeft gebroken nacht door nieuwe puppy Toto

De 'Never nooit meer'-ster ondernam meteen actie en reed zo snel al hij kon naar de spoedeisende hulp voor dieren, waar het beestje werd onderzocht. Wonder boven wonder bleek het kleintje niets te mankeren. "Ik kon het niet geloven", aldus Gordon. "Ik was helemaal flabbergasted. Ik dacht alleen maar: hoe heeft hij dit overleefd? Het is een wonder."

2020 was een zwaar jaar voor Gordon, waarin hij fikse tegenslagen te verwerken kreeg. Zo werd hij bijvoorbeeld overvallen in zijn eigen huis. In de video hieronder vertelt hij hoe hij deze zware tijden heeft beleefd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordons hart stroomt over van geluk: 'Kusjes geven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!