Peter R. de Vries Beeld © ANP

Peter R. de Vries behoorlijk trots op interview Larry King

23 januari 2021 15:16

De zaterdag overleden Larry King (87) heeft in zijn decennialange carrière talloze gasten geïnterviewd. Zo ook Peter R. de Vries (64) en daar is hij behoorlijk trots op, reageert de misdaadverslaggever op Twitter na het overlijden van de talkshowlegende.

"Ik ben er toch wel een beetje trots op dat ik als eenvoudige Nederlandse journalist ooit in de talkshow van de iconische Larry King heb gezeten"

De misdaadverslaggever reisde in 2008 naar de Verenigde Staten om in Kings talkshow op CNN te praten over de reportage die hij maakte over de verdwijning van Natalee Holloway. De uitzending, waarin de Nederlandse Joran van der Sloot vertelt wat er in 2005 met de Amerikaanse is gebeurd, werd destijds ook in Amerika uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Larry King op 87-jarige leeftijd overleden aan corona

Peter R. sprak erover met King. 'Het zal wel weer tot reacties leiden als: 'O, ijdeltuit, denk je weer dat het over jou gaat?!', maar ik ben er toch wel een beetje trots op dat ik als eenvoudige Nederlandse journalist ooit in de talkshow van de iconische Larry King heb gezeten...', twitterde hij na het nieuws dat King is overleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter R. de Vries zegt sorry na Masked Singer-optreden in Promenade

De presentator overleed zaterdagochtend in het ziekenhuis. King werd een paar weken geleden opgenomen omdat hij was besmet met het coronavirus.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!