Rutger van Barneveld Beeld © ANP

Ik Geloof in Mij-kandidaat Rutger in tranen om relatiebreuk

25 januari 2021 12:23

Na twee jaar lief en leed delen, is de koek op tussen Rutger van Barneveld (30) en zijn vriendin Ivana. De 'Ik Geloof In Mij'-zanger vertelt over het pijnlijke nieuws in gesprek met 'Shownieuws'.

"Ik mis haar steun"

Een moeilijke periode breekt aan voor de zanger. Net nu zijn carrière lekker in de lift zit, gaat het bergafwaarts met zijn relatie. Iets wat overigens al maanden speelt, zo vertelt hij. "Ik heb er heel veel verdriet van. Ik zag het al een beetje aankomen." Waarom de twee uit elkaar zijn, wordt niet heel duidelijk. Naar eigen zeggen knettert het hier en daar tussen de twee.

Ook ziet Rutger in dat hij zelf flink aan de bak moet. "Ik zal meer over mijn gevoel moeten praten. Ik ben een binnenvetter, niet zo'n prater. We willen het altijd gezellig hebben, maar soms gaat dat niet. En als je dan niet met elkaar kunt praten, dan moet je de knoop doorhakken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droom René Le Blanc komt uit met nieuwe platendeal

Waar Rutger ervan overtuigd was dat Ivana een vrouw voor het leven is, blijkt ze toch een vrouw voor even te zijn. Stiekem houdt de zanger hoop dat het nog goedkomt en woont hij zelfs nog met haar samen tot ze haar eigen plek vindt. "Ik mis haar steun, het samenzijn. (...) We knokken er allebei voor", zegt hij terwijl hij zijn tranen wegveegt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit gaat niet voorbij: Ik Geloof In Mij krijgt tweede seizoen

Rutger is één van de volkszangers die zijn hobbelige weg naar roem liet vastleggen voor de camera's van Ik Geloof In Mij. Ook zijn ex-vriendin maakte haar opwachting in het programma. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!