Alicia Keys Beeld © Getty Images

Alicia Keys viert 40ste verjaardag met extravagant feest

25 januari 2021 12:19

De man van Alicia Keys heeft kosten noch moeite gespaard om de 40ste verjaardag van zijn vrouw te vieren. Op een tropische bestemming viert ze in het bijzijn van een grote groep van vrienden en familie haar verjaardag.

"Mijn prachtige vrienden en familie die het vanavond met mij vieren: jullie zijn zo speciaal voor mij"

Op Instagram doet de zangeres uitgebreid verslag van haar verjaardagspartijtje. In een lockdown-verjaardag heeft Alicia blijkbaar geen trek, waarop ze besloot om samen met dierbaren het vliegtuig te pakken om de speciale dag te vieren buiten de landsgrenzen van de Verenigde Staten. Aan alles is gedacht: van de locatie en het eten tot de muziek, en er wordt dan ook uitvoerig gedanst.

Ze schrijft: 'De meest fantastische start van mijn grote verjaardag! Ik zweer je dat ik de beste man van de wereld heb. (...) Mijn prachtige vrienden en familie die het vanavond met mij vieren: jullie zijn zo speciaal voor mij.' Ook laat ze weten dat iedereen getest is op het coronavirus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alicia Keys: 'Ik was verslaafd aan make-up'

De grote vraag is of Alicia er goed aan doet om haar verjaardag op deze manier te vieren én het zo publiekelijk te delen. Het controversiële feest roept niet alleen positieve, maar ook negatieve reacties op. Terwijl de wereld nog altijd in brand staat in verband met het coronavirus, vinden niet al haar volgers het een goed idee dat Alicia besluit om haar verjaardag te vieren in het buitenland.

'Gefeliciteerd met je verjaardag, maar ouders hebben moeite om hun kinderen uit te leggen dat ze hun verjaardagen misschien niet met hun vrienden vieren vanwege de pandemie en jij laat iedereen zien hoe je het viert?' schrijft iemand. 'Je verjaardag vieren kan wachten, COVID wacht niet. Publieke figuren zoals jij zouden een meer terughoudend voorbeeld moeten geven', is de mening van iemand anders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alicia Keys gaat wederom film produceren voor Netflix

Doordat ook Alicia door het coronavirus een stap terug moest doen op het gebied van werk, heeft ze meer tijd gehad om met haar familie door te brengen. In gesprek met RTL Boulevard vertelt ze hoe zij met de crisis is omgegaan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!