Carlo Boszhard voor Married at First Sight Beeld © Nander de Wijk

Deze MAFS-kandidaten trouwden niet maar vonden elkaar wél

31 januari 2021 12:00

In 'Married at First Sight' worden kandidaten doorgaans aan elkaar gebonden door de wetenschap. Inmiddels zien we al zes seizoenen lang koppels die het vertrouwen hebben gevestigd in de experts en op deze manier hun partner ontmoeten. Toch is er niet altijd wetenschap voor nodig om twee mensen bij elkaar te brengen...

"Als de mannen van huis zijn"

Na het zesde seizoen van Married at First Sight hebben twee deelnemers elkaar namelijk helemaal gevonden, zónder dat ze gematcht zijn. Dat zou ook een beetje lastig zijn, want de één van hen is homoseksueel en de ander niet. Het gaat om niemand minder dan de 40-jarige Danny uit Limburg en 25-jarige Lizzy uit Noord-Brabant.

Op hun Instagram-pagina's is te zien dat deze twee elkaar na de opnames helemaal hebben ontdekt op vriendschappelijk gebied. Bij een foto van hen samen schrijft Lizzy: 'Als de mannen van huis zijn...'. Daarop zegt Danny: 'Was weer gezellig.' Zo te lezen hebben de twee dus al regelmatig afgesproken.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Hier kunnen jij en je partner zelf de matchtest uit MAFS doen

Momenteel kunnen we allemaal zien hoe Lizzy en Danny hun ideale match proberen te vinden in de RTL 4-datingshow. Lizzy is gekoppeld aan de Brabantse Lars en Danny probeert zijn geluk te vinden bij Rein, die in Haarlem woont. Beide stellen lijken een vliegende start te maken. Zowel Lizzy en Lars als Rein en Danny gaven direct na het jawoord aan dat ze hun match wel zagen zitten. Maar of ze ook écht de ware hebben gevonden? De tijd zal het leren. Alhoewel Lizzy en Danny dat inmiddels al wel van elkaar zullen weten.

Benieuwd of jij en jouw partner volgens de wetenschap de ideale match zijn? In de video hieronder zie je hoe je matchtest uit Married at First Sight kunt doen.

Hier kunnen jij en je partner zelf de matchtest uit MAFS doen

01:11

Married at First Sight zie je elke maandag en dinsdag om 20.30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!