Jan Smit en zijn vrouw Liza met hun kinderen Fem, Emma en Senn Beeld © ANP

Feestje: Jan Smit zet jarige stiefdochter in het zonnetje

25 januari 2021 15:40

Door de coronacrisis zit een verjaardagspartijtje er niet in, maar dat mag de pret niet drukken! Jan Smit (35) haalt alles uit de kast voor de verjaardag van zijn bonusdochter en brengt een eerbetoon aan Fem op social media.

"Deze knappe, eigenwijze en ondernemende jongedame mag 13 kaarsjes uitblazen!"

Het is feest bij Jan thuis! Fem, de dochter van zijn echtgenote Liza, is namelijk 13 geworden. Hoewel er weinig mag op dit moment, grijpt de zanger het moment aan om haar volledig in de spotlights te zetten. 'Vandaag is onze Fem jarig!' laat Jan weten op Instagram. 'Deze knappe, eigenwijze en ondernemende jongedame mag 13 kaarsjes uitblazen!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit prijst zich rijk met gezin na bewogen jaar

Jan en de familie worden bedolven onder de felicitaties door het Instagram-bericht en Fem bedankt haar stiefvader met een drietal hartjes. De zanger kreeg samen met zijn vrouw Liza twee kindjes, Emma (11) en Senn (7). Wat het gezin precies gaat doen om Fems mijlpaal te vieren, is onbekend. 

Jan is een drukbezet man. Naast de nodige familiebezigheden zit hij dit jaar voor het eerst in één van de coachstoelen van The voice of Holland. In de video hieronder vertelt hij erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!