Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard deelt kostbaar moment met moeder én dochter

25 januari 2021 17:00

Patty Brard (65) heeft een heel bijzondere zondag achter de rug. De doorgewinterde televisiester noemt het zelfs de 'gelukkigste zondag van haar leven'.

"Ik ben er zo blij mee"

Patty bracht haar zondag namelijk door met twee voor haar bijzondere mensen, namelijk haar moeder en haar dochter Priscilla. De 91-jarige moeder van Patty kampt met een luchtweginfectie. De presentatrice reist daarom elke dag naar het verzorgingstehuis om voor haar te zorgen. Ditmaal ging ook Patty's dochter Priscilla, met wie ze lang geen contact had, mee. Daarvan deelde Patty een foto op haar Instagram-account.

'De gelukkigste zondag van mijn leven', schrijft Patty. 'In alle haast hebben wij bij hoge uitzondering nog een middag met zijn drieën mogen doorbrengen en een foto mogen maken! Alle drie negatief getest. Wie weet wanneer het de laatste keer is. Ik ben er zo blij mee.' 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Grote zorgen Patty Brard om zieke moeder eisen zijn tol

Een aantal maanden geleden is Patty herenigd met haar dochter Priscilla, met wie ze jaren geen contact meer had. In de video hieronder vertelt Patty over het bijzondere weerzien met haar dochter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!