Demi Lovato Beeld © ANP

Demi Lovato sleept hoofdrol binnen in comedyserie

26 januari 2021 04:14

Demi Lovato (28) gaat aan de slag als producent en hoofdrolspeler van comedy Hungry. De serie draait om de leden van een praatgroep voor mensen met voedingsissues.

"Hungry volgt een groep vrienden die elkaar helpen in hun zoektocht naar de liefde, succes"

Het is niet helemaal duidelijk of het bij deze 'food issues' om eetproblemen of andere zaken gaat. In een persverklaring schrijft zender NBC: "Hungry volgt een groep vrienden die bij dezelfde voedingsissuespraatgroep zitten en elkaar helpen in hun zoektocht naar de liefde, succes, en dat ene ding in de koelkast dat alles beter maakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato openhartig over overdosis in nieuwe docu

Onder meer Sean Hayes, bekend als Jack uit Will & Grace, is één van de andere producenten van de nieuwe serie. Demi was in het laatste seizoen van die show te zien als Jenny, de draagmoeder van Will.

Hoewel Demi zich later meer richtte op muziek, heeft ze ook een flink cv op acteer-vlak: Op haar tiende brak ze door in de serie Barney & Friends en later was ze te zien in Disneyfilms Camp Rock en sequel Camp Rock 2: The Final Jam, waarin ze een meisje speelde dat droomde van een muziekcarrière. Op de soundtrack van die eerste film stond haar duet This Is Me met Joe Jonas, dat Demi haar eerste hit opleverde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!