Kristin Bell Frozen Beeld © ANP

Dochters Kristen Bell mogen niet opscheppen over Frozen

26 januari 2021 05:23

De dochters van Kristen Bell (40) en Dax Shepard (46) zijn er maar wat trots op dat hun moeder Anna is uit de Frozen-films, maar toch raadt hun vader ze aan het daar niet al te veel over te hebben met hun klasgenootjes.

"We moeten maar hopen dat we ze kunnen leren dat we leuk werk hebben, maar meer zijn dan dat"

In zijn podcast Armchair Expert bespreekt Dax met zijn gast Justin Timberlake de angst dat hun kinderen anders worden behandeld omdat ze beroemde ouders hebben. De acteur herinnert zich dat hij met één van zijn dochters een gesprek had over hoe kinderen zouden reageren als ze zou vertellen dat haar moeder prinses Anna was. "Ik zei: 'Ik weet dat je daar trots op bent en eigenlijk zou je het daar best over mogen hebben. Maar ik waarschuw je vast dat dat andere kinderen waarschijnlijk jaloers zal maken. En misschien weten ze niet zo goed hoe ze met dat gevoel om moeten gaan.'"

Justin herkende dat als het om zijn zoontje Silas (5) gaat. "Dat hebben we ook, dat zijn schoolvriendjes roepen: jouw papa is Branch", vertelt hij, verwijzend naar zijn stemmenrol in de Trolls-films. "We moeten maar hopen dat we ze kunnen leren dat we hartstikke leuk werk hebben, maar dat we meer zijn dan alleen dat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Floor Jansen maakt indruk op fans met metal-versie Frozen-hit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!