Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens prijst zijn Selly: 'Fantastische moeder'

26 januari 2021 13:29

Dat Beau van Erven Dorens (50) maar wat dankbaar is voor een vrouw als Selly aan zijn zijde, blijkt wel in gesprek met Ruud de Wild (51) in diens podcast '30 Minuten Rauw'.

"Wij zijn het eigenlijk altijd eens met elkaar"

Naast een nieuwe onthulling - Beau bekent in de podcast ADHD te hebben - vallen vooral de lieve woorden gericht aan zijn vrouw op. Als Ruud de presentator vraagt of hij het opvoeden van zijn kinderen lastig vindt, begint hij zijn lofbetuiging. "Nee, ik vind opvoeden niet zo lastig. Ik ben heel blij met Selly, want wij zijn het eigenlijk altijd eens met elkaar. Selly is supergoed, is fantastisch, die kan dat heel geweldig. Ik denk dat ik, hoewel dat een cliché is, eigenlijk achter haar aan loop."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens brengt een ode aan zijn Selly

Toch staat Selly niet altijd achter de man aan wie ze meer dan twintig jaar geleden eeuwige trouw beloofde. Zo vindt ze het helemaal niks dat Beau van de Yukon-rivier in Noord-Amerika wil afzakken. Daarvoor zou de presentator een maand lang van huis blijven.

"Zij vindt het ook niet goed. Snap je? Zij vindt die dingen zoals de oceaan overzeilen en de Mount Everest beklimmen, al dat soort stomme jongensboek dingen, vindt ze niet goed. Dan zegt ze ‘dan ga ik wel van je af’ bij wijze van spreken. Ik hoop niet dat ze het echt meent, want ik ga het echt doen ooit." Bang dat het noodlot toeslaat tijdens deze avonturen is Beau namelijk niet. "Als ik nu omval, of doodga op een berg waar ik bovenop wil klimmen, dan is dat voor mij oké. En voor mijn kinderen en familie natuurlijk heel vervelend. Ik zeg niet dat ik dood wil, helemaal niet, ik wil 100 worden, maar ik ben er niet bang voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens maakt statement met borsthaar-foto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!