Bridget Maasland Beeld © ANP

Bridget Maasland over klotejaar: 'Er is nog veel meer gebeurd'

26 januari 2021 16:35

Het leven kan raar lopen. Bridget Maasland (46) weet daar alles van. Amper een jaar geleden was de presentatrice nog verloofd met André Hazes (27), inmiddels is 'Brazes' definitief verleden tijd. "Ik zal niet zeggen dat ik geen andere klotejaren heb gehad, maar het was op elk gebied raak, met als rode draad verlies", vertelt Bridget in de nieuwste 'Grazia' over 2020.

"Ik wil niet dat mijn zoon alles meekrijgt"

"Als er vervelende dingen in je privéleven gebeuren, dan is het al moeilijk genoeg, laat staan als ook nog eens heel Nederland een mening wil vormen en denkt mee te mogen praten", aldus Bridget. En vervelende dingen, die gebeurden er vorig jaar helaas genoeg in het leven van de presentatrice. Zo moest het gezicht van RTL Boulevard in 2020 niet alleen een relatiebreuk verwerken, ook kwam de stiefmoeder van zoon Mees, Nathalie Hoop, op 43-jarige leeftijd te overlijden. "Het was een klotejaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland koopt appartement voor ouders

Bridget zelf haalde afgelopen jaar ook vaak de krantenkoppen met haar uitgesproken liefdesleven. Iets waar men op social media niet op zat te wachten. De presentatrice werd overspoeld met haatberichten en daar bleef het volgens haar niet bij. "Dat ging van doodsbedreigingen tot dreiging aan het adres van familieleden. Er is nog veel meer gebeurd, maar daar kan ik niet over uitweiden. Ik wil niet dat mijn zoon alles meekrijgt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol neemt het op voor Bridget: 'Zij werd de zondebok'

Hoewel elk verhaal twee kanten heeft, geven veel mensen nog altijd Bridget de schuld van de breuk tussen André en Monique. Hierover vertelt ze: "De man mag alles fout doen: liegen, bedriegen en jonger daten, maar de vrouw mag dat nog niet. Gelijke rechten zijn op dat gebied nog ver te zoeken. Dat is de conditionering van de maatschappij. Daar valt echt niet mee om te gaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!