Vanessa en Kobe Bryant Beeld © Getty Images

Vanessa Bryant herdenkt eerste jaar zonder Kobe en dochter

26 januari 2021 16:01

Vanessa Bryant (38), de weduwe van basketballer Kobe Bryant, heeft dinsdag stilgestaan bij de dood van haar man en dochter Gianna. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de twee omkwamen door een helikopterongeluk.

"Je hebt dit waarschijnlijk al gehoord, maar als ik ooit moeder word hoop ik dat mijn dochter net zo wordt als die van jou"

Vanessa deelde dinsdag een brief die was geschreven door Aubrey Callaghan, een vriendin van Gianna. Die zegt in de brief 'constant te bidden' voor Vanessa en 'niet te kunnen bevatten' wat zij doormaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw overleden Kobe Bryant in tranen om kerstboom vol rozen

'Gianna's glimlach en houding stimuleren mij om me beter te laten voelen', schrijft Aubrey. 'Je hebt dit waarschijnlijk al gehoord, maar als ik ooit moeder word hoop ik dat mijn dochter net zo wordt als die van jou', richt de tiener zich tot Vanessa. Aubrey herinnert zich Gianna vooral als 'vriendelijk, zorgzaam en eindeloos beleefd'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kobe Bryant geëerd op verjaardag met eigen straatnaam in LA

Kobe Bryant en zijn dochter stortten vorig jaar op 26 januari neer in Californië. Ook zeven andere inzittenden van de heli kwamen om het leven. Kobe Bryant, die 41 jaar oud werd, wordt gezien als een van de beste basketballers ooit en is een legende bij de LA Lakers. Hij liet nog drie dochters na.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!