Laurens van Leeuwen en Romee Strijd Beeld © Getty Images

Zó kwamen Romee Strijd en haar man Laurens op de naam Mint

27 januari 2021 07:37

Romee Strijd (25) en haar man Laurens van Leeuwen zijn inmiddels een aantal weken gelukkig met hun dochtertje Mint. Maar hoe kwam het stel op deze bijzondere naam? Dat vertelt het model nu op social media.

"Sindsdien hebben we dat niemand verteld"

Op haar Instagram Stories vraagt Romee om haar kijkers stellingen in te sturen, die zij vervolgens toelicht. Eén volger stelde dat Laurens de naam van hun dochter heeft bedacht. 'Dat klopt', begint Romee. 'Laurens heeft de naam Mint vijf of zes jaar geleden bedacht. Sindsdien hebben we dat niemand verteld.'

Momenteel laat Romee het gezicht van haar dochtertje niet zien op social media. 'Ik denk hier veel over na, maar ik vind dat ze nu nog te klein is. Ik wil haar zelf de keuze laten maken of ze op social media wil, ja of nee.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Romee Strijd geeft update over kleine baby Mint

Romee gaat ook nog dieper in op de vaderrol van Laurens. 'Hij is de beste vader', schrijft ze. 'Ik heb geen idee hoe ik dit zonder hem zou moeten doen.'

Toen Romee nog zwanger was, wisten ze nog niet of het een jongen of meisje zou worden. Daarom hielden ze een gender reveal-party. De beelden daarvan zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!