Beeld © Talpa/SBS6

Caroline van Eeden weer thuis na succesvolle operatie

27 januari 2021 08:05

Goed nieuws voor Caroline van Eeden (59), bekend als voormalig huisvriendin van de familie Meiland. Ze werd geopereerd aan haar heup. Die operatie is met succes geslaagd en inmiddels heeft ze het ziekenhuis mogen verlaten.

"Het zit er weer op"

Dat vertelt Caroline op haar Instagram. 'Het zit er weer op, gelukkig! Ik ben weer thuis!' schrijft ze. 'Ik ben zo lief verzorgd, ik voel me goed. En over zes weken ongeveer de oude. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes.' De operatie van Caroline was door corona een tijdje vooruitgeschoven.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Caroline van Eeden moet opnieuw onder het mes

Een reünie met de familie Meiland zit er voorlopig nog niet in, ook al gaf Caroline aan daar wel oren naar te hebben. In zijn biografie is Martien alles behalve terughoudend over de 'huisvriendin': ze zou slaande ruzie hebben gehad met Maxime en met fikse schulden naar Frankrijk zijn gekomen.

Zelf neemt Caroline afstand van de geruchten. 'Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij', zo reageerde ze onlangs op Instagram nadat een volger vroeg naar de ruzie. Tegenover onze verslaggever Aran Bade liet ze desalniettemin een en ander los:

Caroline van Eeden hoopt op verzoening Meilandjes

02:10