Chelsea Houska en haar man Cole DeBoer Beeld © Getty Images

Chelsea uit Teen Mom bevallen van vierde kindje

27 januari 2021 11:13

Er is veel veranderd sinds Chelsea Houska (29) meedeed aan '16 & Pregnant'. Toen werd ze voor het eerst moeder van Aubree (11), maar inmiddels is ze getrouwd met Cole DeBoer (32) en hebben zij zojuist hun derde kindje samen gekregen.

"Ze verraste ons met haar komst"

Chelsea is voor de vierde keer moeder geworden! De Teen Mom-ster heeft op 25 januari een meisje gekregen, Walker June. Dat laat ze weten op Instagram. De kleine meid kwam op dezelfde dag ter wereld als haar broertje van 4. 'Ze besloot dat ze haar verjaardag wilde delen met haar grote broer, Watson en verraste ons met haar komst gisteravond', schrijft de nieuwbakken moeder. Chelsea en Cole hebben nog een dochter samen: Layne (2). Chelsea werd in haar tienerjaren voor het eerst moeder van Aubree, wie ze kreeg met haar ex Adam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catelynn uit Teen Mom eerlijk over band met geadopteerde dochter

Het is een tijd van veel nieuwigheid voor het gezin. Chelsea en Cole hebben hun intrek genomen in een nieuw huis én de realityster heeft besloten om Teen Mom te verlaten na 11 jaar. Ze kondigde in november aan dat het komende seizoen haar laatste zou zijn. "We zijn trots dat we ons verhaal hebben kunnen delen en zijn zo dankbaar voor de fans die sinds het begin alles hebben meegemaakt met ons", zei ze destijds in een statement.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!