Beeld © ANP

Bettina Holwerda blikt terug op ontmoeting met haar liefde Jim

27 januari 2021 13:07

Bettina Holwerda (41) staat vandaag even stil bij het moment waarop ze haar grote liefde Jim Bakkum (33) heeft ontmoet. In een uitgebreide post op social media, met de nodige zelfspot, tekent Bettina het verhaal van haar en Jim op.

"Eigenlijk was ik veel te laat met aanmelden voor de audities"

Daarbij deelt Bettina een aantal foto's van zichzelf en Jim uit de oude doos. 'Op deze beste foto ooit van ons gemaakt op de première van Grease, is Jim 10 en ik 43', begint ze grappend. De twee ontmoetten elkaar bij de musical Grease, waarin Jim de mannelijke hoofdrol speelde en Bettina de vrouwelijke.

Het had niet veel gescheeld of de twee hadden elkaar niet ontmoet op die manier. 'Eigenlijk waren er al anderen gevraagd voor de rol van Sandy. En eigenlijk was ik veel te laat met aanmelden voor de audities', onthult Bettina.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jim Bakkum over coronaregels en thuis lesgeven

Uiteindelijk deed Bettina tóch auditie. Na vele rondes bleef ze uiteindelijk nog met twee andere meisjes over voor de rol. De laatste auditie, waarin moest blijken of de chemie met Jim er was, liet even op zich wachten. 'Want Jim kon niet. Dus ging het nog weken duren.' Toen de auditie eindelijk daar was 'ging het best goed geloof ik', aldus Bettina. 'Na lang overleg mocht ik binnen komen en werd me gezegd dat ik de rol had gekregen!'

En we kunnen wel stellen dat Jim en Bettina elkaar sindsdien helemaal gevonden hebben. 'Nu zijn we bijna tien jaar getrouwd.' Daarnaast heeft het stel ook nog eens drie kinderen: Molly, Lux en Posy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!