Jenelle Evans, Kailyn Lowry en Farrah Abraham uit 'Teen Mom' Beeld © Getty Images

Zo gaat het nu met de Teen Mom-sterren en hun kroost

30 januari 2021 11:50

Met de geboorte van Walker, het dochtertje van Chelsea Houska (29), is het nóg onoverzichtelijker geworden hoeveel 'Teen Mom'-kiddo's er inmiddels zijn. Chelsea, Leah Messer (28), Jenelle Evans (29), Kailyn Lowry (28), Amber Portwood (30), Catelynn Baltierra (28) en Maci Bookout (29) hebben namelijk zeker niet stilgezeten sinds hun '16 & Pregnant'-dagen.

1. Chelsea

Na heel wat strubbelingen met haar vriendje Adam in 16 & Pregnant en de eerste seizoenen van Teen Mom, heeft Chelsea haar leven helemaal op de rit. Toen ze 17 was kreeg ze haar eerste dochter Aubree en dat terwijl heel het MTV-kijkend publiek meekeek. Wat volgde waren een paar turbulente jaren, waarna ze de liefde van haar leven vond in Cole DeBoer. De twee trouwden in 2016 en kregen daarna zoon Watson (4), dochtertje Layne (2) en sinds kort is daar dochterje Walker bijgevoegd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chelsea uit Teen Mom bevallen van vierde kindje

2. Leah

Leah heeft het wat messier gemaakt dan sommige van haar Teen Mom-collega's. Als tiener kreeg ze een tweeling met haar schoolliefde Cory. Ali en Aleeah kregen misschien niet bewust mee dat hun ouders huwden en ook weer scheiden, maar zagen wel hoe Leah een toekomst plande met haar tweede man Jeremy. Ook dat huwelijk hield geen stand, maar leverde de realityster wel een derde kindje op: Adalynn. Sinds die geboorte heeft Leah het rustig gehouden en geen nieuwe mensen op de wereld gezet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom Leah haalt uit na walgelijke reacties over zieke dochter

3. Jenelle

Keeping Up With the Kardashians is níéts bij het leven van Jenelle. De kijkers van de realityshows hebben alles meegekregen: hoe ze de voogdij van haar oudste zoon Jace (11) opgaf na de geboorte, haar drugsverslavingen, de vele vriendjes, de huwelijken en de baby's. Met haar toenmalige vriend en verloofde Nathan kreeg ze zoon Kaiser (6). Hun giftige relatie eindigde in een aantal politiebezoekjes en uiteindelijk een breuk. Jenelle gaf in 2017 het jawoord aan David Eason, met wie ze dochtertje Ensley (2) kreeg. Helaas was het geen happy end voor de Teen Mom-ster....

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jenelle uit Teen Mom heeft 11-jarige zoon weer terug in huis

4. Kailyn 

Ook Kailyn heeft geen makkelijke rit gehad. Zoon Isaac (11) kreeg ze met haar high school sweetheart Jo, al was tijdens 16 & Pregnant al wel duidelijk dat het niets ging worden tussen de twee. In Teen Mom zagen we hoe Kailyn weer de liefde vond bij Javi, met wie ze in 2012 trouwde. De realityster werd voor de tweede keer moeder van een zoon, Lincoln (7). In 2017 strandde hun huwelijk en kregen ze bonje. Kailyn legde het aan met een producer van Teen Mom, waarmee ze nog eens twee zoons op de wereld zette: Lux (3) en de pasgeboren Creed. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom wil ex verbannen uit leven van kinderen

5. Amber

Eén van de meest problematische castleden van Teen Mom én 16 & Pregnant was natuurlijk Amber. Ze draaide meermaals de bak in wegens huiselijk geweld en drugsbezit. Daardoor verloor ze ook een groot deel van de voogdij over haar dochter Leah (12). Bovendien was ze getrouwd met haar baby daddy Gary. Maar toen hun relatie gewelddadig werd, gingen ze scheiden. Pas vele jaren later leek Amber de ware te vinden in Andrew, met wie ze ook trouwde en een zoontje kreeg: James (2). Toen viel ze hem aan met een machete en was ook dat huwelijk voorbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber uit Teen Mom stelt Vlaamse vlam voor aan dochter

6. Catelynn

Het was een emotionele bedoening tijdens Catelynns aflevering van 16 & Pregnant. Samen met haar vriend (en inmiddels echtgenoot) Tyler besloot ze om haar eerste kindje, Carly, af te staan ter adoptie. De ouders van beide tieners waren het er totaal niet mee eens en wezen hen tijdelijk de deur. Maar hun liefde hield stand en in 2015 gaven ze elkaar het jawoord. De twee zijn nu ouders van dochters Novalee (6) en Vaeda (1). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catelynn uit Teen Mom eerlijk over band met geadopteerde dochter

7. Maci

Bentley (12) maakte in 2008 van Maci een tienermoeder. Ze zou eigenlijk samen met haar toenmalige liefje Ryan in het huwelijksbootje stappen, maar hun prille relatie kon de druk van een kind niet aan. Uiteindelijk ontmoette ze Taylor, met wie ze nog altijd is. In 2015 werd Maci voor de tweede keer moeder, dit keer van een dochter, Jayde (5). Een jaar na die geboorte stapte het stel in het huwelijksbootje en in datzelfde jaar werd hun liefde nog eens bekroond met de komst van hun zoontje Maverick (4). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Teen Mom spreken Maci aan op streng dieet zoontje

8. Farrah

Een ereplek voor Farrah Abrahams, wiens leven niet uit te leggen valt in een paar zinnen. Tijdens 16 & Pregnant had ze al continu ruzie met haar ouders, maar dat escaleerde telkens weer in Teen Mom. De realityster kreeg het ook aan de stok met de crew van de show en moest uiteindelijk moven. Ook hadden haar collega's er een probleem mee dat ze pornofilms maakte. Nu komt ze regelmatig in opspraak om de opvoeding van haar 11-jarige dochter Sophia. Ook haar vele plastische ingrepen blijven de aandacht trekken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!