Gaby Glasser Beeld © ANP

Bewijst deze foto dat Gaby Blaaser een nieuwe liefde heeft?

28 januari 2021 15:53

Het lijkt erop dat Gaby Blaaser (34) de liefde weer heeft gevonden. Na haar 'Bachelorette'-avontuur, dat niet zo afliep als gehoopt, ziet het er nu naar uit dat ze het heel gezellig heeft met een zekere Rick de Veth.

Met deze avondklok is het wel lekker om tegen iemand aan te kruipen, en het lijkt erop dat Gaby dat ook fijn kan doen. Gisteravond deelde ze op haar Instagram Stories dat ze aan het nieuwe seizoen van Mocro Maffia begonnen was. Oplettende volgers merkten op dat ene Rick de Veth ongeveer dezelfde foto op zijn social media-account had geplaatst. Er wordt dan ook gedacht dat de twee het meer dan gezellig hebben samen. 

Gaby's foto op links en Ricks foto op rechts
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby teleurgesteld in Bachelorette-heren: 'Mij niet meer bellen'

RTL Boulevard heeft Gaby gevraagd om een reactie maar kreeg helaas geen bevestiging of ontkenning van de geruchten. De actrice deed hiervoor mee aan De Bachelorette, waar ze wekelijks één van haar tien potentiële liefdes naar huis stuurde. Uiteindelijk koos ze voor Joey, maar ware liefde bleek het niet te zijn. Bij thuiskomst in Nederland was het al snel duidelijk dat het niets ging worden tussen de twee. 

Gaby speelde onlangs zelf ook nog voor Cupido. In Date or No Date schiet Gaby de afvallers van Prince Charming te hulp. In onderstaande aflevering helpt ze Tim weer aan de man. Of het haar lukt zie je in de video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!