Kim Feenstra Beeld © Instagram @k2im

Kim Feenstra geeft kijkje in leven als moeder: 'Hello moedermaffia'

29 januari 2021 11:48

De weken vliegen voorbij sinds de geboorte van Brooklyn. Zijn moeder Kim Feenstra (35) geeft nu in haar Instagram Stories een beeld van hoe het gaat als kersverse mama.

"Hij is een makkelijke en relaxte baby"

Brooklyn, het eerste kindje van Kim en haar vriend Stanley Tailor, kwam op 16 oktober ter wereld en is nu al weer vijftien weken oud. Het model geeft haar zoontje borstvoeding, maar dat wordt wel een stuk lastiger nu hij steeds groter wordt. 'Borstvoeding geven is steeds minder rustig aan het worden. Ik krijg spartelende beentjes en hier en daar een onbedoelde klap in mijn gezicht.' Kim hoopt dat ze Brooklyn totdat hij ongeveer zes maanden is, borstvoeding kan geven. 'En anders heb ik heel erg mij best gedaan.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra steekt moeders een hart onder de riem: 'We got this'

De kleine spruit krijgt sinds kort ook flesvoeding, of zoals Kim het zelf noemt: 'kunstvoeding'. 'Dat is meestal zijn laatste voeding. De rest van de dag zijn het mijn borsten en gekolfde flesjes als ik er even niet kan zijn.' Toch begrijpt ze dat het geven van borstvoeding niet vanzelfsprekend is. 'En als het niet lukt raken moeders in de stress of voelen ze zich schuldig. Niet doen. Je bent geen slechte moeder als je borsten niet meewerken. Er zijn zeer goede alternatieven.'

De volgers van Kim zijn ook maar wat benieuwd naar het ritme van haar zoon, maar Kim geeft aan dat hij eigenlijk geen vast dagritme heeft. 'Hello moedermaffia', reageert ze met een knipoog. 'Hij past zich eerder aan aan mij.' Kim zegt geen type te zijn voor vaste tijden. 'Ik geef hem eten wanneer hij honger heeft en laat hem slapen wanneer hij moe is. Hij is een makkelijke en relaxte baby.' Brooklyn kan volgens Kim altijd slapen en overal makkelijk mee naartoe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra onthult naam kindje als het een meisje was

Ook over het doorslapen van haar zoontje heeft Kim niks te klagen, vanaf de zesde week sliep hij door. 'Ik ben die bewuste nacht - en nog wel meer nachten - wel tien keer bij hem gaan kijken of het allemaal wel goed ging. Hij sliep door en is sindsdien geen enkele nacht meer wakker geweest.' Brooklyn slaapt 's nachts al negen uur een één stuk door.

Kim Feenstra onthult bijzondere betekenis achter de naam Brooklyn

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!