Rebel Wilson: Beeld © Getty Images

Rebel Wilson: anders behandeld sinds gewichtsverlies

29 januari 2021 12:28

Rebel Wilson (40) is de afgelopen maanden flink wat kilo's kwijtgeraakt. Sindsdien wordt ze nogal anders behandeld door de mensen om haar heen, vertelt ze in het radioprogramma 'The Morning Crew With Hughesy'.

"Nu ik een beter figuur heb, bieden mensen aan om mijn boodschappen naar de auto te dragen en de deuren voor me open te houden"

"Ik vind het heel interessant om te zien hoe mensen je opeens behandelen", vertelt de actrice. "Mensen kijken niet per se naar je om als je dik bent. En nu ik een beter figuur heb, bieden mensen aan om mijn boodschappen naar de auto te dragen en de deuren voor me open te houden. Ik dacht echt: ‘is dit nu wat mensen altijd meemaken?'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rebel Wilson doet onthulling: ontvoerd en onder schot gehouden

De Pitch Perfect-actrice is het afgelopen jaar zo'n 27 kilo afgevallen. Daarbij was ze vooral verbaasd over de ophef die ze daarmee veroorzaakte, 'terwijl er zo veel gaande is in de wereld'. Daar voegt ze aan toe dat ze altijd blij is geweest met haar figuur. "Ik ben altijd vrij zelfverzekerd geweest. En nu ben ik super zelfverzekerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rebel Wilson behaalt gigantische mijlpaal in strijd tegen kilo's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!