Remco Love Island Beeld © Nick van Ormondt

Remco van Love Island stelt ein-de-lijk zijn vriendin voor

29 januari 2021 15:35

Niet zijn 'Love Island'-partner in crime Imen of oud-winnares Floor, maar de onbekende Sophie is de nieuwe vriendin van Remco. Dat laat de surfer weten via een romantische post op Instagram.

"De keuze was redelijk snel gemaakt want Soph en ik kende elkaar pas net"

Wie het mysterieuze meisje uit Nederland was, hield Remco lange tijd geheim. In de tussentijd werd hij zelfs even gekoppeld aan de winnares van het vorige seizoen: Floor. Maar nu mag iedereen weten dat hij stapelverliefd is op Sophie en schreeuwt dan ook zijn liefdesgeluk van de Instagram-daken.

Bij een foto van zijn meisje schrijft de Love Island-ster dat hij en Sophie elkaar voor zijn deelname aan het datingprogramma zo'n vier keer hadden gezien. "Toen kreeg ik te horen dat ik was gekozen voor de eerste tien deelnemers van Love Island. De keuze was redelijk snel gemaakt want Soph en ik kenden elkaar pas net en zo’n avontuur als Love Island maak je maar één keer mee", aldus Remco.

Hoe langer hij op Love Island zat, hoe meer hij aan haar begon te denken. "Ironisch genoeg heb ik die liefde op Love Island gevonden en is het nu mijn vriendin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imen van Love Island zet streep onder vriendschap Raphaëlla

Remco zorgde het afgelopen seizoen van Love Island voor flink wat verbijstering toen uitlekte dat hij thuis al een liefje zou hebben zitten. Na vijf weken besloot hij pas schoon schip te maken en lichtte zijn koppel Imen in, die vanzelfsprekend furieus was. 

Love Check-up: Remco heeft kijkers Love Island bedrogen

12:09
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Berichtje! Fabrizio is aan het daten met déze Love Island-ster

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!