George en Amal Clooney Beeld © Getty Images

Dit is het (opvallende) liefdesgeheim van George en Amal

29 januari 2021 17:08

Het lijkt erop dat het tussen George (59) en Amal (42) Clooney altijd wel steady gaat. De twee zijn inmiddels alweer vier jaar getrouwd en gelukkige ouders van een tweeling, en klappen nu uit de school over het geheim van hun liefdesgeluk.

"Het betekent dat iemand is gaan zitten en de tijd heeft genomen..."

En dat heeft niets te maken met peperdure cadeaus of luxueuze vakanties om de boel spannend te houden. Sterker nog, verre van: het stel schrijft elkaar namelijk nog steeds handgeschreven brieven. Romantiek ten top.

Dat vertelt de 59-jarige acteur aan AARP The Magazine. Zo zegt hij dat hij elke paar maanden de tijd neemt om de liefde voor zijn vrouw op papier te zetten. "Zelfs tijdens de lockdown. Dan schrijf ik een brief en leg ik die op haar bureau. Of zij schrijft wat en legt het onder mijn kussen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Obama viert vakantie in Italië met George Clooney

"Ik geloof heel erg in brieven", gaat de acteur verder. "Ik heb brieven van Paul Newman, Walter Cronkite en Gregory Peck en die heb ik ingelijst. Als het appjes waren geweest, had het anders gevoeld. Misschien is dat een ding van mijn generatie en denken mensen er over twintig jaar heel anders over, maar voor mij betekent een brief dat iemand is gaan zitten en de tijd heeft genomen."

Brigdet mocht in gesprek met de bloedknappe acteur, maar stelde hem een nogal ongewone vraag... 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

George Clooney vond iedereen in Batman & Robin slecht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!