Kim Kardashian tijdens de lancering van haar beautylijn in 2018. Beeld © Getty Images

Verdachte overval Kim Kardashian brengt boek uit vol details

29 januari 2021 22:00

Yunice Abbas, een van de verdachten die in oktober 2016 Kim Kardashian (40) overviel in een hotel in Parijs, heeft zijn ervaringen over die bewuste avond op laten tekenen. In het boek, dat volgende week verschijnt, vertelt hij onder meer dat de wereldberoemde realityster tevergeefs het Amerikaanse alarmnummer belde. Dat schrijft het Franse magazine 'Closer', dat een voorproefje mocht afdrukken.

"Precies op het moment dat ik een patrouillerende politieauto passeer, hoor ik het geluid van een mobieltje gaan"

Toen Abbas en zijn kompanen, verkleed als agenten, de hotelkamer van Kim binnendrongen zouden zij en haar assistent uit blinde paniek 911 hebben gebeld. "Onze beauties probeerden koppig 911, het Amerikaanse noodnummer, te bereiken. Niet erg efficiënt als je in Parijs bent", bespot de overvaller zijn slachtoffers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian is terug na scheidingsgeruchten

Hij schrijft ook dat Kims telefoon uiteindelijk tot de buit behoorde en dat niemand minder dan zangeres Tracy Chapman de realityster kort na de overval probeerde te bellen. "Precies op het moment dat ik een patrouillerende politieauto passeer, hoor ik het geluid van een mobieltje gaan. Ik zie de naam op het scherm oplichten en denk: ik moet haast maken."

Bij de gewelddadige en veelbesproken overval in de modestad namen de criminelen voor zo'n 10 miljoen dollar aan sieraden mee. Uit verklaringen bleek dat ze de realityster al twee jaar lang volgden. De elf verdachten zijn nog altijd in afwachting van een proces.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian krijgt hologram van overleden vader cadeau

Kim vertelde eerder al over haar ervaringen. De realityster, die werd vastgebonden met boeien, tiewraps en ducttape, dacht onder meer dat ze zou worden verkracht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!