Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard neemt nieuwe pup in huis na het verlies van hondje Lulu

30 januari 2021 15:44

Ontroostbaar was Patty Brard toen ze afgelopen oktober haar geliefde hondje Lulu moest laten inslapen. Volgens de 65-jarige was de kleine viervoeter de spil van het gezin en wordt ze enorm gemist. Ook Patty's andere hondje Bibi is sindsdien niet meer hetzelfde, daarom heeft La Brard nu een nieuwe pup in huis genomen.

"Uiteraard blijft Lulu voor altijd in ons hart en voor altijd in onze beleving voortbestaan"

'Onze Lulu is behoorlijk aan het spoken geweest in de hondenhemel', schrijft de voormalig Luv'-ster bij een kiekje van het nieuwste lid van de familie, Bobbie. Volgens Patty heeft Lulu het beestje gestuurd. 'Bobbie werd niet opgehaald door haar toekomstige baasjes en daarom kwam ze tijdelijk bij ons. Nou ja je begrijpt, dat tijdelijk zijn we vergeten. Welkom lieve Bobbie!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard deelt kostbaar moment met moeder én dochter

Volgens Patty is Bibi dolgelukkig met de komst van Bobbie. 'Uiteraard blijft Lulu voor altijd in ons hart en voor altijd in onze beleving voortbestaan.'

In het Algemeen Dagblad vertelde Patty eerder dat ze gillend en huilend de kliniek uitrende toen het tijd was om Lulu te laten inslapen. Om ervoor te zorgen dat Lulu's dood nooit vergeten zal worden liet Patty een tattoo zetten ter ere van het hondje. Ook schreef ze een kinderboek over Lulu en Bibi.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Patty Brard vindt zichzelf enorm lijken op Bridgerton-personage

Lulu en Bibi werden ruim twaalf jaar geleden uitgezocht door dochter Priscilla. Lang hadden Patty en haar dochter geen contact meer, maar nu ziet ze het als een verdrietige, maar ronde cirkel. "Mijn dochter koos de hondjes uit en vervolgens heb ik 10 jaar geen contact met haar gehad", vertelt ze. "Toen kwam Priscilla terug in mijn leven en heeft Lulu weer plaatsgemaakt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!