Gerard Joling Beeld © ANP

Gerard bijt van zich af: Gordon niet alleen verslaafd aan hond

30 januari 2021 19:10

Gordon (52) is helemaal in de zevende hemel sinds de komst van pup Toto. De Franse bulldog heeft zelfs zijn eigen Instagram, maar niet iedereen is even enthousiast. De Koninklijke Hondenbescherming liet zelfs weten dat de viervoeter in Nederland verboden is! Ook Gerard Joling (60) heeft zo zijn twijfels over het beestje laat hij weten aan RTL Boulevard.

"Ik heb van vrienden gehoord dat 'ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt"

'Intentie Gordon is goed, maar hij slaat door'

05:40

Vrijdag liet Geer zich bij Shownieuws al uit over de viervoeter, en dat heeft hij geweten. Gordon was not amused en liet via Instagram weten enorm teleurgesteld te zijn in zijn voormalig partner in crime. 'Dit onderstreept nog eens de karakteromschrijving in mijn boek over deze man', schreef Goor bij een foto van het desbetreffende interview. 'Daar heb je dan 20 jaar mee samengewerkt en dan denk je zo over me? De juiste keuze gemaakt om er voorgoed afstand van te doen. Als ik iemand terecht bij het grof vuil heb gezet, is hij het wel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon neemt advocaat in de arm na beschuldigingen Gerard Joling

Gerard laat nu aan RTL Boulevard weten zich niets aan te trekken van de sneer van Gordon. "Over dolksteken gesproken, ik heb er al 40 van hem gehad. Dus daar hoeven we ons niet zo druk over te maken", laat hij aan ons weten. "Ik denk dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend."

"Het is namelijk zo dat ik gisteren een interview bij Shownieuws heb gegeven van 20 minuten en daar vroegen ze ook naar het hondje. Daar ben ik heel netjes over geweest. Ik heb heel veel vrienden bij mij in de straat die allemaal honden hebben, dat zijn allemaal rashondjes. Die hebben papieren en heel veel tijd ervoor en Gordon - ik heb gezegd dat hij hiervoor ook honden heeft gehad, maar dat hij er geen tijd meer voor had - en dan moet je geen hond nemen. Dat is al een paar keer gebeurd en dat vindt hij heel vervelend, dat dat aan mij gevraagd is. Ik denk dat als je dieren neemt, je er heel goed voor moet zijn."

Gordon heeft lak aan kritiek op puppy Toto

00:47
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon hint op nieuw nummer met déze Nederlandse dj

"Dat hij nu zo als een gestoken wesp reageert… Ik heb van vrienden gehoord dat 'ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt", gaat hij verder. "Misschien is dat de reden dat hij zo enorm agressief reageert."

"Maar wat moet ik erover zeggen? Ik vind het alleen maar jammer", laat de zanger weten. "Ik wens Gordon al het goeds en hoop dat hij heel veel geluk heeft met zijn hondje. Maak er wat moois van, maar val mij niet lastig. Dit werkt alleen maar tegen hem. Dit zijn hele gemene, zware berichten en dat moet hij niet doen. Want daar wordt 'ie echt niet blij van. Maar ik heb er heel erg om gelachen hier in de studio."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!