Beeld © ANP

Gerard Ekdom blijft bij Radio 10 tot 2024

1 februari 2021 04:04

Goed nieuws voor Gerard Ekdom (42). De Radio 10-dj heeft zijn contract verlengd tot 2024 en mag daardoor de komende drie jaar ook weer elke dag om 04:45 opstaan. Maar daar heeft hij geen enkel probleem mee: "De adrenaline die zo’n ochtendshow oplevert, is verslavend." Dit meldt 'De Telegraaf'.

"Ja, er zijn altijd andere opties, maar voor mij is Radio 10 nu de lekkerste plek"

De afgelopen weken gingen er meerdere geruchten rond: blijft hij of zoekt hij zijn heil ergens anders, bijvoorbeeld bij Qmusic? Ekdom heeft zelf het antwoord gegeven door zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst te zetten.

"Ik blijf zitten waar ik zit, op een fijn plekje met een leuk team waar ik het naar mijn zin heb. Elke dag zit ik een beetje in mijn radiobubbel en dan vergeet je eigenlijk dat er ook nog zaken zijn als een contract dat afloopt. Ja, er zijn altijd andere opties, maar voor mij is Radio 10 nu de lekkerste plek. Ik kan het programma maken dat ik wil, dan ben ik al vrij snel een gelukkig mens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Ekdom harkt nieuwe presentatieklus binnen

Vanwege het coronavirus is er wel het een en ander veranderd in Ekdoms show. "Ja, we hebben het minder over files, omdat mensen meer thuiswerken. Behalve bij Hoevelaken, daar is altijd wel wat. Mensen hebben andere rituelen gekregen in de ochtend. Het is overigens niet zo dat iedereen uitslaapt. We krijgen nog steeds veel berichtjes tussen zes en zeven, er zijn ook velen voor wie de routine van het luisteren niet is veranderd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Foutje: museum spelt naam Gerard Ekdom verkeerd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!