Patricia Paay en Monica Geuze Beeld © ANP

Monica komt tot pijnlijke conclusie: 'Lijk op Patricia Paay'

01 februari 2021 11:37

Monica Geuze (25) heeft haar dubbelganger gevonden, zo vertelt ze in de nieuwste aflevering van haar podcast 'Geuze & Gorgels'. Ze beweert dat ze steeds meer op een kopie van Patricia Paay (71) lijkt met haar geblondeerde coupe.

"Niks tegen Patricia Paay trouwens"

Monica beseft dat ze steeds meer op Patricia lijkt als ze naar zichzelf kijkt. "Ik vond het pijnlijk duidelijk worden toen ik vanmorgen in de spiegel keek. Ik dacht wel ineens: ben ik niet een soort Patricia Paay, maar dan 25 lentes jong?" vraagt ze zich hardop af. Haar vriend en mede-podcastmaker Kaj Gorgels vindt van wel.

"Niks tegen Patricia Paay trouwens", vertelt Monica verder. "Ik vind het geweldig dat Patty Brard en Patricia Paay er op deze leeftijd nog zo sprankelend uitzien. Altijd lekker verzorgd het deurtje uit, ik hou ervan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze zou al haar tatoeages willen verwijderen

Kaj steekt zijn vriendin nog even een hart onder de riem. "Ik vind er ook niks mis mee dat je eruitziet als een vrouw van 55, maar het is wel goed om je te beseffen. Het ligt aan je haar, je draagt veel goud en dan zie je eruit als een dame."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze kampt met slaapproblemen sinds inbraak

Naast hun voorliefde voor blond haar, gouden accessoires en mooie kleding hebben Monica en Patricia meer gemeen: de vrouwen hebben allebei een dochter. Monica vertelt in de video hieronder of ze gezinsuitbreiding overweegt nu ze de liefde weer heeft gevonden na haar relatiebreuk met de vader van haar dochter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!