Beeld © ANP

Aaf Brandt Corstius voelde rare sfeer bij Loretta in Koffietijd

1 februari 2021 17:11

Aaf Brandt Corstius (45) en Marc-Marie Huijbregts (56) stelen momenteel de show met hun podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets'. Vorige week was het duo te gast bij 'Koffietijd', om te praten over hun nieuwe project. Marc-Marie vond het gezellig, maar Aaf niet.

"Het was ook vooral op mij gericht hoor"

Als Marc-Marie aan Aaf vraagt hoe zij de sfeer vond aan tafel bij Koffietijd, geeft ze een verrassend antwoord: "Ik vond het een beetje vijandig." Iets waar Marc-Marie van opkijkt. "Het was ook vooral op mij gericht hoor, niet op jou. Ik hoorde het ook van twee mensen terug die het gezien hebben."

Met name de houding van presentatrice Loretta Schrijver vond Aaf vijandig. "Loretta zei: 'Jullie hebben over alles een mening. Bijvoorbeeld over logeren. Daar zit ik echt niet op te wachten'", vertelt Aaf. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Loretta en Quinty laten voor het eerst hun grijze haren zien

"Toen dacht ik nog: oké, fair enough", laat Aaf weten. Maar vervolgens ging Loretta daar nog eens overheen: "De mening van Aaf, alsof je daar ooit op zit te wachten", aldus Aaf. In eerste instantie dacht de journaliste dat ze ooit een pittig stukje had geschreven over Loretta dat niet helemaal goed viel.

Later toen ze samen met haar man Gijs het programma nog eens analyseerde, kwam Aaf erachter waarom de sfeer wellicht vijandig was. "Er stond een lage schaal op tafel en ik zei dat ik die bloemen zo raar vond liggen. Toen zei zij een beetje gepikeerd: 'Dat is wel een beetje het handelsmerk van het programma'", legt Aaf uit. "Dus toen zei Gijs: 'Je hebt haar misschien wel beledigd zonder dat je het door had.'"

Het hele item kijk je hier terug:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!