Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

'Kanye wil niet dat kids opgroeien bij Kim Kardashian'

01 februari 2021 17:21

De scheidingsperikelen beginnen hun tol te eisen bij Kanye West (43), aldus een bron aan 'HollywoodLife'. Het lijkt er sterk op dat het huwelijk van de rapper met Kim Kardashian (40) binnenkort tot een einde komt, maar hij wil zijn vier kinderen niet in hun woonplaats Los Angeles achterlaten.

"Kim zal vechten als een leeuwin voor haar kinderen"

Het sprookjeshuwelijk van Kim en Kanye is nu echt voorbij. De volgende kwestie is natuurlijk hoe ze hun miljarden, villa's, bedrijven en kinderen gaan verdelen. Het powerkoppel kreeg tijdens hun samenzijn namelijk vier koters, North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Kim zou haar kroost het liefst in hun woonplaats Calabasas houden, maar dat zou Kanye niet zien zitten. "Hij heeft het helemaal gehad met LA", meldt een ingewijde aan HollywoodLife.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatiecrisis Kim en Kanye vastgelegd voor realityshow

Kanye vindt alles aan LA 'fake' en 'zo wil hij zijn kinderen niet opvoeden'. De rapper heeft een ranch in Wyoming, wat hij veel geschikter vindt voor zijn kinderen. Dit zou een kink in de kabel betekenen voor hun scheiding. "Kim zal vechten als een leeuwin voor haar kinderen", aldus de bron. "Het probleem is dat ze alle grond en alle omringende panden op Kims naam hebben gezet, maar Kanye is eigenaar van hun gezinshuis. Ze moeten dus tot een overeenkomst komen als Kim er wil blijven wonen met de kinderen."  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!