Ines MAFS Australie Beeld © Instagram

MAFS Australië-deelnemer Ines regelmatig onder het mes na opnames

02 februari 2021 09:41

Ze deed behoorlijk wat stof opwaaien tijdens het zesde seizoen van de 'Married At First Sight' Australië. Nu geeft deelnemer Ines (30) toe dat ze na die opnames geregeld iets aan haar gezicht heeft laten doen. En wat haar betreft nog niet genoeg.

"Nog een reminder waarom ik niet kan wachten op de neuscorrectie"

Want hoewel de realityster er tot nu toe al vijfentwintighonderd pond in heeft gestopt, is er nog geld over om ook haar neus aan te pakken. Althans, dat staat op de wishlist, zo laat Ines - in de serie gekoppeld aan Bronson - op Instagram weten. 'Nog een reminder waarom ik niet kan wachten op de neuscorrectie', schrijft ze bij een video waarin ze de reünie-aflevering van haar MAFS-seizoen aankondigt. 

Seizoen 6 van de serie is gefilmd in 2019 en sindsdien te zien op Videoland. Na de opnames heeft Ines best een transformatie ondergaan, zou je kunnen stellen: naar eigen zeggen heeft ze porseleinen facings in haar mond, lip fillers en botox in zowel haar voorhoofd als het gebied rondom haar ogen. "Nadat de tandarts mijn mond had aangepakt leek het alsof ik ook een kaakcorrectie had gedaan", vertelt ze erover. "Ik heb ook botox in mijn kauwspieren waardoor mijn gezicht er nu heel anders uitziet." 

Ines

En nu komt daar zo te horen ook een neuscorrectie bij. Toch vindt Ines dat de veranderingen subtiel zijn in vergelijking met de Britse realitysterren: "Ik heb veel shows uit Groot-Brittannië gekeken en dat lijken allemaal gekke, blonde meiden met nepnagels. Bij mij lijkt het alsof ik minder inspanning heb gedaan." 

De van oorsprong Bosnische was één van de meest controversiële deelnemers uit de Australische serie - die je wat ons betreft echt gezien moet hebben - doordat ze een affaire kreeg met een man die aan iemand anders was gekoppeld: Sam. En dat terwijl ze getrouwd was met Bronson. Nadat de serie was uitgezonden klapte Sam echter uit de school: hij stelde dat de hele affaire in scène was gezet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze MAFS-kandidaten trouwden niet maar vonden elkaar wél

Ook in Nederland is MAFS een succes, met oud-deelnemers Patty en Bram als toonvoorbeeld van succes: het stel is jaren later nog steeds in de wolken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!