Beeld © RTL

Danny krijgt sexy verrassing van Rein in MAFS

01 februari 2021 21:55

In 'Married at First Sight' is het huwelijksfeest van Rein (35) en Danny (40) ein-de-lijk afgelopen. In de aflevering van maandag zien we de twee heren in hun huwelijkssuite vertoeven. En Rein heeft een spannende verrassing voor Danny in petto...

"Hier scoor je punten mee"

De superdeluxe hotelkamer valt in ieder geval goed in de smaak bij de heren. Het grote bad en bed maken vooral veel indruk. Maar ook de indruk op elkaar is vooralsnog positief. "Het is zo'n lieve vent en we hebben het zo leuk. Er speelt wel iets in mijn lijf", aldus Rein. Ook Danny heeft enkel positieve gevoelens. "Hij is wel heel leuk. Ik merk wel dat we al een paar hele leuke momenten hebben. Dan kun je bouwstoffen voor vlinders creëren." 

Dat Rein de aandacht bij Danny opzoekt, vindt de Limburger erg fijn. "Ik merk dat ik dat wel heel fijn vind. Ik denk dat we voorlopig niet ontevreden mogen zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rein roddelt over het 'lelijke' kapsel van Danny in MAFS

Nadat Rein en Danny te horen hebben gekregen dat ze samen op huwelijksreis gaan naar Kos, heeft Rein nog een spannende verrassing voor Danny. "Ja schat." Rein heeft als verrassing een boxershort aan met allemaal flamingo's erop. "Ik ben heel benieuwd wat hij daarvan vindt." 

Als Rein uiteindelijk zijn broek naar beneden trekt, is Danny onder de indruk. "Geweldig. Heel erg leuk. Ja, hier scoor je punten mee." Uiteindelijk zien we ook hoe het stel na hun eerste nacht wakker wordt. "Het was prettig hoe je lekker tegen me aan kwam liggen", vertelt Danny. Maar vervolgens ontstaat er toch een bijzonder moment. "Er is niets gebeurd", vertelt Rein. Danny ziet dat toch anders. "Hij heeft me in de lift gezoend, maar ik weet niet of 'ie dat nog weet."

Zelf een keer, samen met je partner, de Married at First Sight-matchtest doen? Kijk dan naar de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!