Beeld © Getty Images

Saved By The Bell-ster Dustin Diamond (44) overleden

01 februari 2021 20:09

Acteur Dustin Diamond, voornamelijk bekend van zijn rol als Screesch in 'Saved By The Bell' is op 44-jarige leeftijd overleden, dat meldt TMZ. De acteur had kanker.

Een arts vertelde dat Dustin Diamond maandagochtend is gestorven. Zijn gezondheid ging snel achteruit sinds vorige week. Zijn vriendin was bij hem toen hij overleed.

In januari van dit jaar werd bekend dat de acteur kanker had. Een woordvoerder van Dustin laat aan TMZ weten dat de 44-jarige in eerste instantie een knobbel in zijn hals voelde. In het ziekenhuis bleek dat de kanker is uitgezaaid naar de rest van zijn lichaam. De acteur werd opgenomen in het ziekenhuis waar de diagnose werd gesteld en de artsen gelijk met de behandeling startten. De kanker is ergens anders in zijn lichaam begonnen, maar uitgezaaid naar Dustins longen. Eind januari werd bekend dat de acteur zijn eerste chemokuur erop had zitten.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Saved By The Bell-icoon Screech ernstig ziek

Dustin is het enige castlid uit de originele serie dat niet te zien is in de reboot van Saved By The Bell die momenteel in de VS wordt uitgezonden op streamingservice Peacock. Na het einde van de sitcom en opvolger The College Years kreeg de acteur niet veel rollen meer. Wel trad hij nog zo nu en dan op als stand-upcomedian.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!