Rein en Danny Beeld © Married At First Sight

Danny uit MAFS deelt niet eerder vertoonde beelden huwelijksnacht

2 februari 2021 08:32

De vonk is overgesprongen tussen 'Married At First Sight'-kandidaten Danny (40) en Rein (35). In de afleveringen is te zien hoe de mannen elkaar na het ja-woord helemaal hebben gevonden. Danny deelt nu zelfs beelden van hun huwelijksnacht die de show niet gehaald hebben.

De glimlach is tijdens en na de bruiloft niet van Danny's gezicht te krijgen. Ook op de foto die hij van de huwelijksnacht deelt grijnst hij naast zijn kersverse echtgenoot. De mannen genieten van een ontbijt op bed in hun Amsterdamse bruiloftssuite. Met hashtags als 'huwelijksnacht' en 'eerste keer ontbijten samen' weten kijkers van het programma precies op welk moment de foto's zijn genomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny krijgt sexy verrassing van Rein in MAFS

In de aflevering van maandagavond is te zien hoe Rein een spannende verrassing voor zijn man in petto heeft. De huwelijkssuite wordt goed ingewijd als Rein zijn broek naar beneden trekt om te laten zien welk 'geheim' hij de hele dag met zich meedraagt: een flamingo boxershort die hij van BFF Petra kreeg. Die valt bij mede flamingo-liefhebber Danny maar al te goed in de smaak. "Geweldig. Heel erg leuk. Ja, hier scoor je punten mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rein roddelt over het 'lelijke' kapsel van Danny in MAFS

De deskundigen van Married At First Sight leggen hieronder uit hoe een match, zoals Rein en Danny, tot stand komt. 

Deskundigen leggen wetenschap achter MAFS-matches uit

02:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!