Achmed Akkabi in 'Mocro Maffia' Beeld © Videoland/RTL

Derde seizoen Mocro Maffia verbreekt records bij Videoland

2 februari 2021 11:11

Het derde seizoen van hitserie 'Mocro Maffia' heeft afgelopen week records gebroken op streamingdienst Videoland. De eerste aflevering, die vrijdag online kwam, trok 30 procent meer kijkers dan de eerste aflevering van het vorige seizoen.

Dat heeft RTL dinsdag bekendgemaakt. Net als andere streamingdiensten deelt Videoland maar zelden concrete kijkcijfers, dus het is niet duidelijk hoeveel mensen er precies naar de serie hebben gekeken de afgelopen week.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dood ligt om de hoek in Mocro Maffia seizoen 3

De populaire serie vertelt over een oorlog in de Amsterdamse onderwereld. De derde reeks volgt op de miniserie #Komtgoed, die een brug vormt met het vorige seizoen. Romano (Mandela Wee Wee) is spoorloos en Potlood (Nasrdin Dchar) komt alleen te staan in hun oorlog tegen Paus (Achmed Akkabi). Ondertussen zint Nadira (Nora El Koussour) op wraak voor alles wat haar en haar familie in de eerdere seizoenen is aangedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog wordt vader

De derde reeks van Mocro Maffia bestaat uit zeven afleveringen. In tegenstelling tot eerdere seizoenen lanceert Videoland elke week een nieuwe aflevering.

Acteurs Mocro Maffia over nieuw seizoen: 'Veel mensen naar hel'

03:27

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!