Gordon Beeld © ANP

Gordon heeft villa verkocht: 'Eindelijk echt opnieuw beginnen'

02 februari 2021 13:29

Het is Gordon (52) eindelijk gelukt om een koper te vinden voor zijn villa in Blaricum. Dat bevestigt de zanger aan RTL Boulevard. "Ik kan eindelijk echt opnieuw beginnen", reageert hij uitgelaten.

"Ik kan eindelijk echt opnieuw beginnen"

Gordon kreeg zijn villa in Blaricum lange tijd niet verkocht, maar inmiddels is het de zanger gelukt. Sinds 2019 staat het riante onderkomen te koop voor maar liefst 2,9 miljoen euro. Of dat bedrag ook is neergeteld, is niet bekendgemaakt. Het pand heeft een woonoppervlak van 471 vierkante meter en maar liefst 8 kamers. Daarnaast kan de nieuwe bewoner genieten van een persoonlijke gym, een luxekeuken en een zwembad mét bar. Het pand stond al eerder te koop, in 2016 en 2013, maar de kopers stonden er niet om te springen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon gaat 5 Tegen 5 nieuw leven inblazen

Het heugelijke nieuws dat hij zijn miljoenenvilla heeft verkocht, komt na een turbulente paar weken voor Gordon. De zanger kreeg het vanwege zijn nieuwe viervoeter Toto aan de stok met zowel de hondenbescherming als zijn ex-collega Gerard Joling. Hij besloot zelfs een advocaat in de arm te nemen nadat zijn voormalige mede-Topper insinueerde dat Gordon weer aan de cocaïne en drank zat. In de video hieronder zie je hoe Gordon daarop reageerde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!