Beeld © ANP

Gerard Joling over langsgaan bij Gordon: 'Ben je gek?'

02 februari 2021 15:53

De rust leek net een beetje weergekeerd in showbizzland. Gerard Joling (60) en Gordon (52) zetten afgelopen weekend namelijk de boel flink op stelten door te gaan moddergooien in de media na commotie rondom Gordons nieuwe hondje Toto. Wie denkt dat het stof inmiddels is neergedaald, komt bedrogen uit: de kans op een verzoening lijkt nog niet heel groot.

"Ben je helemaal niet meer bij hem geweest?"

Afgelopen weekend kon je er bijna niet om heen: Geer en Goor hadden ruzie. Gerard komt er in zijn nieuwste vlog nog even op terug. Hierin is te zien hoe hij samen met zijn moeder Janny gezellig naar RTL Boulevard kijkt. "Hartstikke leuk", beaamt zijn moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon neemt advocaat in de arm na beschuldigingen Gerard Joling

Natuurlijk werd in de uitzending de ruzie tussen haar zoon en Gordon besproken. "Ben je helemaal niet meer bij hem geweest? Dat moet toch?" vraagt ze Gerard. Waarop hij reageert: "Nee joh, ben je gek? Laat lekker gaan." Moeder Janny maakt ook meteen duidelijk van wie Gerard zijn humor heeft. Ze sluit het gesprek af met een cynische: "Je was lekker in beeld."

Vanaf 7.32 zie je het gesprek tussen Gerard en zijn moeder:

Geer en Goor kregen het afgelopen weekend flink met elkaar aan de stok en dat allemaal vanwege Gordons nieuwe Franse Bulldog Toto. De entertainer werd bedolven onder de kritiek omdat dit ras vaak gezondheidsklachten heeft.⁠ Gerard werd door Shownieuws ook gevraagd naar de kwestie. Hij zei toen dat zijn voormalige televisiepartner vaker honden had, maar daar toen geen tijd voor had en dus misschien beter geen huisdier had kunnen nemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard bijt van zich af: Gordon niet alleen verslaafd aan hond

Toen was Gordon boos en dat uitte hij met een post op Instagram. Hij sprak over 'de zoveelste dolksteek' in zijn rug. Daarop reageerde Gerard weer in RTL Boulevard. Hij stelde dat de boze reactie van Gordon misschien kwam doordat Gordon een terugval zou hebben in zijn strijd tegen alcohol en drugs. En díe uitspraken zorgden er weer voor dat Gordon een advocaat in de arm nam:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling grapt om Gordon op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!