Gert en Viktor Verhulst Beeld © ANP

Dit is de nieuwe vlam van Viktor Verhulst (maar ze is niet 'de zoveelste')

02 februari 2021 16:02

Viktor Verhulst (26) is van de markt. De presentator van 'Love Island' zou tot over z'n oren zijn op de 21-jarige Sarah Puttemans uit het Belgische Leuven.

"Een relatie is voor mij echt een serieus engagement. Ik vind niet dat je eraan moet beginnen als je er niet honderd procent in gelooft"

De twee zouden elkaar al langere tijd kennen en het was Viktor die afgelopen zomer al pogingen deed Sarah voor zich te winnen. Zij lijkt nu overstag en vol te gaan voor haar nieuwe liefde. 

In tegenstelling tot wat veel mensen over hem denken, is Sarah niet 'de zoveelste', zo benadrukt Viktor aan HUMO: "Ik merk dat de perceptie heerst dat ik de ene vrouw na de andere verslind. Mensen geloven mij ook niet als ik zeg dat dat niet waar is. Maar het is écht niet waar." 

De presentator en zoon van Gert 'Samson' Verhulst zegt niet graag te daten omdat hij zich er niet prettig bij voelt. "Iemand nieuw, aan elkaar wennen... En als het niet klikt, hoe raak je er dan hoffelijk van af? Ik begin al te zweten als ik eraan denk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bewijst deze foto dat Gaby Blaaser een nieuwe liefde heeft?

"Een relatie is voor mij echt een serieus engagement. Ik vind niet dat je eraan moet beginnen als je er niet honderd procent in gelooft. Ik kan al niet meer op dezelfde leeftijd als mijn vader zelf vader worden, maar ik wil nog altijd zo jong mogelijk kinderen, en liefst niet als ik de veertig al voorbij ben", zo zegt hij tegen het blad.

En dit is d'r dan, de 21-jarige Sarah: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Verhulst nog altijd verdrietig om breuk met K3-Marthe

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!