Beeld © ANP

John Legend deelt droevig bericht: 'Oma overleden'

03 februari 2021 04:48

Via een liefdevol bericht op sociale media heeft John Legend (42) zijn grootmoeder Marjorie Maxine Stephens geëerd. De zanger liet weten dat zijn oma een paar dagen na haar 91e verjaardag is overleden. En hoewel hij verdrietig is om haar heengaan, kijkt hij vooral in dankbaarheid terug op dat wat ze heeft gegeven gedurende haar leven.

"We zijn zo dankbaar voor het leven dat mijn oma heeft mogen leiden"

'We zijn zo dankbaar voor het leven dat mijn oma heeft mogen leiden. Voor de liefde die ze met haar vele kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen heeft gedeeld. Ze was de liefste en attentste oma die je je maar kunt wensen. Tot aan haar dood stuurde ze ons nog allemaal een verjaardagskaart met wat geld erbij. Ook organiseerde ze elk jaar het kerstfeest dat we met de hele familie vierden, totdat we niet meer allemaal in haar kleine roze huisje in Springfield, Ohio pasten', aldus John.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

John Legend draagt emotioneel optreden op aan Chrissy Teigen

De zanger zegt ook blij te zijn dat oma Marjorie zijn carrière heeft kunnen meemaken. 'Ze motiveerde de hele familie en steunde iedereen onvoorwaardelijk. Ze is veel met ons op reis geweest en ging mee toen ik voor het eerst naar de Grammy Awards mocht. Ze heeft haar hele familie tot bloei zien komen en was daar intens gelukkig mee. Wij zijn geworden wie we zijn dankzij haar en de liefde die ze ons heeft gegeven. Dat ze maar mag rusten in vrede na een indrukwekkend leven te hebben geleid.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!