Maxime Meiland Beeld © Talpa/Wessel de Groot

Maxime Meiland neemt het op voor Hugo de Jonge

3 februari 2021 07:36

Maxime Meiland (25) neemt het in haar Instagram Stories op voor zorgminister Hugo de Jonge (43). Op Instagram circuleert een video waarin hij wordt lastiggevallen door een vrouw terwijl hij, al telefonerend, op straat loopt. Maxime wordt er kwaad van en reageert op het gebeuren.

"Hoe haal je het in je hoofd?"

'Iemand die het op dit moment zo druk heeft met de crisis zo lastigvallen', schrijft Maxime. 'Hoe haal je het in je hoofd?' In de video waar Maxime op doelt is te zien dat minister De Jonge wordt gefilmd terwijl hij telefoneert. 

De vrouw vraagt hem constant te reageren op het coronabeleid. Als hij uiteindelijk reageert en zegt dat het niet netjes is om iemand die aan het bellen is te onderbreken, begint de vrouw te schreeuwen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Maxime Meiland kan haar geluk niet op: 'Claire noemt Leroy papa'

De vrouw vraagt hem constant te reageren op het coronabeleid. "Ik wil Hugo zo graag even in zijn ogen kijken, maar dat wil hij niet. Ik kom in liefde. Ik doe geen kwaad", herhaalt de vrouw meermaals. Als hij uiteindelijk reageert en zegt dat het niet netjes is om iemand die aan het bellen is te onderbreken, begint de vrouw te schreeuwen. "Dit is niet heel vriendelijk. Ik zie dat je heel boos bent." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!