Victoria en David Beckham met hun dochter Harper Beeld © Instagram @victoriabeckham/@davidbeckham

David en Victoria Beckham in de hemel dankzij lief briefje dochter

03 februari 2021 12:56

Het ijskonijn-imago van Victoria Beckham (46) klopt helemaal niet, als we haar dochter Harper (9) mogen geloven. De kleine meid is namelijk verknocht aan haar moeder, blijkt uit een briefje dat ze heeft geschreven voor haar ouders.

"Je bent mijn beste vriendin ooit"

David en Victoria krijgen geen genoeg van hun kids, maar dit keer is het hun dochter die de zoetsappigheid opkrikt. Harper schrijft namelijk aan haar beide ouders een briefje die harten doet smelten. 'Lieve mama, ik hou zoveel van je en je bent mijn beste vriendin ooit', staat er op het handgeschreven kaartje dat de Spice Girl ontving. 'Ik hou ervan als we altijd samen onze make-up doen. Je bent mijn hart en ik hou van je. Slaap lekker, zoete dromen.' 

Harpers briefjes aan haar ouders Victoria en David Beckham
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romeo Beckham lijkt bizar veel op zijn moeder Victoria

Harper is haar voetballerpapa zeker niet vergeten. Ook David kon rekenen op een berichtje van zijn hartendief. 'Lieve papa, ik hoop dat je de beste nachtrust hebt en de beste dromen. Je hebt vandaag zo hard gewerkt op je werk. Ik ben zo trots op je. Ik hou zoveel van je. Slaap lekker', aldus de 9-jarige. David en Victoria hebben ook nog drie zoons, Brooklyn (21), Romeo (18) en Cruz (15). 

Victoria's dochtertje is groot fan van de Spice Girls, blijkt uit de Instagrampagina van Posh, en zou het dus waanzinnig vinden als haar moeder weer eens het podium betreedt met de meidengroep. Dat zien haar ex-collega's ook wel zitten, aldus Mel C in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!