Maci Bookout Beeld © Getty Images

Zoontje Maci uit Teen Mom voelt zich verwaarloosd door vader

03 februari 2021 13:17

Wanneer Bentley (12), het zoontje van Maci Bookout (29) uit 'Teen Mom', een therapeut bezoekt, wordt duidelijk dat zijn band met zijn vader Ryan Edwards (33) er slechter voorstaat dan ze dachten. De jongeman voelt zich verwaarloosd door zijn pa en voor Maci komt dat hard aan.

"Hij toont geen interesse in Bentleys leven"

Maci's zoon Bentley gaf eerder nog aan dat hij in therapie wilde met zijn vader, maar daar had Ryan weinig zin in. Daarom ging de 12-jarige in eerste instantie maar alleen. "Ik wil dat hij onderzoekt hoe hij zich voelt, waar zijn boosheid en verdriet vandaan komt", vertelt Maci in Teen Mom. Ryan ziet dat anders, vertelt hij in de realityshow. "Als hij dat per se wil, is dat prima. Maar ik heb zo'n voorgevoel dat dit zijn moeders onzinnigheid is. (...) Het doet me verdriet dat Bentley zo moet opgroeien met zo'n moeder. Het wordt alsmaar erger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo gaat het nu met de Teen Mom-sterren en hun kroost

Uiteindelijk gaat Bentley in zijn eentje naar de therapeut, met het idee dat zijn vader in een toekomstige sessie zou kunnen aansluiten. Wanneer hij voor het eerst is geweest, belt Maci de therapeut om te vragen hoe het ging. Volgens de dokter voelt Bentley zich 'verwaarloosd door zijn vader' en vindt hij het 'lastig om daarmee te dealen'. "Het is moeilijk voor een kind wanneer hij het gevoel heeft dat hij zijn vader moet leren hoe hij een vader moet zijn. Dat is niet zijn taak", legt de therapeut uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chelsea uit Teen Mom bevallen van vierde kindje

"Ik heb het gevoel dat Ryan hem niet goed voorziet op een emotioneel front", gaat de therapeut verder. "Hij toont geen interesse in Bentleys leven." Voor Maci is het lastige informatie om te verwerken en barst in huilen uit. "Ik heb er altijd alles aan gedaan om het woord 'verwaarlozing' en Bentley niet in één zin te hoeven gebruiken." Ze vreest dat dit nooit opgelost gaat worden. "Ik kan die pijn niet voor hem oplossen. Dat maakt ze zo ongelooflijk boos." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!