Leonardo DiCaprio in 'Titanic' Beeld © 20th Century Studios

Oude huis Leonardo DiCaprio stond volledig in teken van Titanic

03 februari 2021 14:15

De film 'Titanic' telt miljoenen fans en hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio (46) is daar ook eentje van. In de podcast 'Behind the Velvet Rope' onthult zijn voormalige interieurontwerper Megan Weaver dat de acteur zijn hele huis had ingericht met spullen van de filmklassieker.

"De villa stond vol met Titanic-handdoeken, Titanic-posters, álles was Titanic"

"We komen het strandhuis binnen en letterlijk alles was Titanic", aldus interieurontwerper Megan in de podcast Behind the Velvet Rope. Ze mocht 'een weekend in Leo's villa in Malibu' verblijven toen ze voor hem werkte, legt ze uit. "De villa stond vol met Titanic-handdoeken, Titanic-posters, álles was Titanic. (...) Dit was echt Leo's eigen huis. Dat was behoorlijk fantastisch." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Winslet kon roem na Titanic nauwelijks verdragen

"Ik denk dat Leo dat nu nooit meer zou doen, maar toen wel", gaat Megan verder. "Volgens mij was de film toen ook nog niet zo oud. Bovendien was het niet zijn enige huis. Waarschijnlijk had zijn moeder het gedaan." Maar Leo was niet compleet doorgeslagen, vertelt ze. Zo waren de meubels niet bedekt in Titanic. "Alles was heel smaakvol ingericht, maar er was wel veel over de film in het huis. Dat was best wel grappig." Leonardo schitterde in de klassieker in 1997 met Kate Winslet. Titanic won uiteindelijk 11 Oscars en is één van de beroemdste films aller tijden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!