Outer Banks Beeld © Jackson Davis/Netflix

Outer Banks-acteur over collega én lover: 'Partner in crime'

03 februari 2021 17:43

De klik tussen 'Outer Banks'-liefjes Chase Stokes (28) en Madelyn Cline (23) is niet alleen on screen goed, maar ook buiten de set. De acteurs zijn sinds juni 2020 een stelletje en het gaat nu beter dan ooit met hen, zo laat Chase weten aan 'Us Weekly'.

"Ze is zo'n lief mens"

Samen de quarantaineperiode uitzingen zonder elkaar de tent uit te vechten doen niet veel koppels hen na, maar Chase en Madelyn zijn daardoor alleen maar hechter geworden. "Ze is zo'n lief mens en ze is zo goed in communiceren", vertelt de verliefde acteur in het interview. "Het is iets speciaals geweest. Ik bedoel, ze is niet alleen mijn partner in crime, maar ook mijn beste vriendin op aarde geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Outer Banks-acteurs ook in dagelijks leven een stelletje

De tortelduifjes zijn in deze onzekere tijden verzekerd van werk. Het tweede seizoen van Outer Banks is besteld door Netflix en zelfs al in de maak. In het eerste seizoen van Outer Banks gaat John B (Chase Stokes) samen met zijn drie beste vrienden op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning. De zoektocht brengt hen verboden romances en een zomer vol mysterie en avontuur dat ze nooit zullen vergeten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!