Alkan Çöklü Beeld © ANP

Niks coronakilo's: Alkan Çöklü fitter dan ooit op de gram

03 februari 2021 17:02

De sportscholen mogen misschien nog altijd gesloten zijn, dat betekent niet dat de 26-jarige Alkan Çöklü met een zak chips op de bank gaat zitten. Waar menig Nederlander de afgelopen maanden heeft zitten eten uit zelfmedelijden, is de voormalig 'GTST'-ster juist een nóg grote spierbundel geworden.

"War season"

Op Instagram toont Alkan het resultaat van maanden hard trainen en gezond eten. 'Niks coronakilo’s: you can start today', schrijft de acteur bij een gespierde foto van zichzelf voor een gele muur waar de zwembroek van Dries Roelvink niets bij is. Het is volgens de voormalig soapie 'war season'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hint Alkan Çöklü op comeback Goede Tijden, Slechte Tijden?

Niet alleen fans van de acteur zwijmelen weg bij zijn sixpack, ook zijn ex-collega's van Goede Tijden weten wel raad met zijn ontblote bovenlijf. Volgens Dorian Bindels is Alkan 'on fire' en Babette van Veen kan haar ogen niet van de spierbundel afhouden. Ook Ferry Doedens reageert op de foto met de woorden 'nice papi'.

Afgelopen zomer liet Alkan al weten dat zijn strakke lijf het resultaat is van 'keihard trainen'. Daarnaast at hij een tijd volgens een eetschema van zijn trainer waarbij hij zo'n 3.300 calorieën per dag naar binnen moest werken om te bulken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alkan Çöklü wordt een nóg grotere spierbundel

Alkan was lange tijd samen met zijn GTST-collega Melissa Drost. Dorian Bindels weet precies hoe het is om met een tegenspeler te daten. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt hij er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!