Nick Schilder Beeld © ANP

Volgers reageren uiteenlopend op baard van Nick Schilder

04 februari 2021 13:43

Social media is de uitgelezen plek om een nieuwe look te debuteren, dat weet Nick Schilder (37) natuurlijk ook. De muzikale wederhelft van Simon Keizer (36) laat op Instagram zien dat hij niet alleen niet naar de kapper gaat tijdens de lockdown, maar ook zijn scheermesje de prullenbak in heeft gemieterd.

"Wanneer gaat die baard toch weg?"

Nick heeft zich op de gevoelige plaat laten vastleggen door fotograaf William Rutten en deelt het resultaat met zijn volgers op Instagram. De zanger pronkt met zijn bebaarde gezicht, wat vele reacties onder zijn volgers oproept. Sommigen genieten van Nicks wildere look, die hij al een tijdje heeft, anderen hopen dat 'ie snel scheerschuim en -mesjes bij zijn lokale super haalt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick Schilder openhartig over nieuwjaarsbrand en heftige nasleep

Fans van Nick prijzen hem de hemel in. 'Mooie foto', reageren er velen onder het kiekje. 'Die baard is zó perfect dat het bijna zeer doet aan mijn ogen', aldus een andere liefhebber. 'Wauw', 'Prachtig' en 'Staat je goed' klinkt het verder. Maar niet iedereen is er wild van. 'Iets teveel baard', meldt één criticus. 'Wanneer gaat die baard toch weg?' vraagt een ongeduldige fan zich af. 'Scheren!' draagt een ander hem op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick, Simon en Kees strijden met én om de knikkers

Nick & Simon hebben onlangs hun nieuwe album NSG uitgebracht, waarmee ze een heel ander geluid laten horen dan de palingsound die we gewend zijn van het duo. Ze vertellen er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!