Jennifer Lopez en haar zus Lynda Beeld © Getty Images

Ook zus J.Lo blijkt bron van eeuwige jeugd te hebben gevonden

04 februari 2021 14:46

Menigeen benijdt de goede looks van Jennifer Lopez. De 51-jarige zangeres wordt zo vaak aangesproken op haar jeugdige uiterlijk dat ze met regelmaat moet ontkennen ingrepen te zijn ondergaan. J.Lo's zusje lijkt nu bewijs te leveren voor haar goeie genen: bij jongere zus Lynda (49) valt ook geen rimpeltje te ontdekken.

"Jij lijkt zo erg op je zus"

Jennifer is niet de enige Lopez om door een ringetje te halen. Naast het feit dat de zangeres en haar jongere zusje Lynda enorm op elkaar lijken, drinken ze ogenschijnlijk van dezelfde fontein der eeuwige jeugd. Op Instagram deelde Lynda een foto met J.Lo, waarna de reacties volstroomden over de gelijkenis tussen de twee. 'Ik dacht dat het Jennifer was', 'Jij lijkt zo erg op je zus' en 'Jullie hebben dezelfde ogen' klinkt het onder meer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vermeende minnares ontkent affaire verloofde Jennifer Lopez

Lynda is overigens net zo weg van de schijnwerpers als Jennifer. De 49-jarige is een journaliste bij een lokale tv-zender in New York. Voor haar werk bij WB 11 Morning News ontving ze in 2001 zelfs een Daytime Emmy Award in de categorie Outstanding Morning News Program. Daarnaast heeft ze haar eigen productiebedrijf Nuyorican Productions. Ook de oudste Lopez-zus, Leslie (53), houdt van het podium: zij is muzieklerares en operazangeres.  

Leslie, Lynda en Jennifer Lopez
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez is beschuldigingen over botoxgebruik zat

Jennifers krijgt veel complimentjes over haar voorkomen, maar ook veel kritiek. Zo zou haar uiterlijk niet bijster motiverend zijn voor andere vrouwen: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!