Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Chrissy Teigen kocht 'per ongeluk' wijnfles van 13 duizend dollar

4 februari 2021 17:42

Je herkent het wel: je zit in een restaurant, de bediening vraagt of je een fles wijn voor de tafel wilt en raadt er eentje aan. Je gaat ermee akkoord en vertrekt met een volle maag en gloeiende wangen weer richting huis. Het overkwam Chrissy Teigen (35), maar bij de rekening kreeg ze de schrik van haar leven.

"We hebben het niet eens opgedronken"

De alcoholische versnapering kostte haar namelijk 13 duizend dollar, laat ze weten op social media. De anekdote valt echter niet in de smaak bij haar volgers. 

'Wat is het duurste wat jullie ooit hebben gegeten en uiteindelijk niet heel lekker vonden?' vroeg John Legends vrouw aan haar volgers op Twitter. Chrissy dacht zelf een leuk verhaaltje te delen en reageerde op haar eigen vraag: 'John en ik gingen een keer naar een restaurant en de ober raadde een Cabernet aan. Vervolgens krijgen we de rekening en de wijn kostte 13 duizend dollar. Hoe raad je dit zo nonchalant aan? We hebben het niet eens opgedronken en het werd weggehaald!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrissy Teigen weer onder het mes

De anekdote zorgde voor wat gelach, maar vooral veel kritiek. Chrissy wordt ervan beschuldigd te pronken met haar rijkdom terwijl velen het heel moeilijk hebben tijdens de coronacrisis. 'Ik vind het ook heel vervelend als ik uiteten ga en de rekening blijkt iemands jaarsalaris te zijn, maar dat is oké want ik kan me dat veroorloven', reageert er eentje sarcastisch. 'Per ongeluk 13 duizend dollar moeten betalen kan iemands leven ruïneren en voor jou is het een geinig verhaaltje', haalt een ander naar Chrissy uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na jaren geblokkeerd te zijn: president volgt Chrissy Teigen

Chrissy vindt het niet eerlijk dat ze gefileerd wordt. 'Niet alles wat ik op Twitter zet zal herkenbaar zijn. Het is namelijk mijn leven en mijn account en mijn verhaal', vertelt ze. 'Ik ben ook maar een mens.' Ook vindt Chrissy het wel 'heel makkelijk' om haar aan te pakken en vertelt ze 'heel veel' aan goede doelen over te maken. 'Wat publiekelijk gebeurt is heel publiek in mijn leven en wat privé is, is heel privé.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrissy Teigen stopt dankzij boek met alcohol drinken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!