Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Bevestigt Khloé Kardashian haar tweede zwangerschap?

05 februari 2021 11:34

Het lijkt erop dat Khloé Kardashian (36) binnenkort haar tweede kindje met Tristan Thompson (29) op de wereld zet. De realityster laat weten er klaar voor te zijn om haar ingevroren eitjes te laten bevruchten met haar ex-vriend.

"Ik denk dat het tijd is voor nog een kindje"

Khloé laat in een preview van het nieuwe seizoen van Keeping Up With the Kardashians doorschemeren wel weer een baby te willen met haar ex-vriend Tristan. De 36-jarige meldt 'al een hele tijd' na te denken over het krijgen van een tweede. Elke keer als ze een video van haar dochter True online zet, krijgt ze namelijk een berichtje van haar oudere zus Kim. "Die zegt dan: 'True kan niet haar hele leven in haar eentje blijven spelen'", aldus Khloé. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Net zo'n opgeruimd huis als Khloé Kardashian creëer je zo

"Ik wil meer kinderen. Ik heb het me nooit zo voorgesteld met maar één kind", legt Khloé aan Tristan uit. "Zeker sinds we allemaal in quarantaine zitten, vind ik het zielig voor haar. Ze kon niet spelen met vrienden, met niemand. (...) True wordt nu ouder, dus ik denk dat het tijd is voor nog een kindje." Dat klinkt haar ex-vriend als muziek in de oren. "Zo hoor ik het graag", reageert hij enthousiast op haar verzoek en laat weten in totaal vier kindjes te willen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Khloé Kardashian verloofd met liefje Tristan Thompson'

"Dit proces kan nog wel even duren, maar ik heb het al in gang gezet", legt Khloé uit. De realityster heeft in het verleden namelijk een deel van haar eitjes in laten vriezen, voor het geval dat. De geruchten doen al langer de ronde dat ze weer samen is met Tristan, maar in de preview van de realityshow insinueert ze dat ze haar eitjes wil laten bevruchten en op die manier zwanger wil worden. "We zien wel hoe alles loopt", vertelt Khloé. 

Terwijl Khloé nadenkt over gezinsuitbreiding, denkt haar zus Kim aan een scheiding. Het huwelijk van de realityster met Kanye West zou voorgoed voorbij zijn. In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!